Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Heerlijk Lokaal

Heerlijk Lokaal

Heb jij je bedrijf in bovenstaande regio en wil jij gratis opgenomen worden in een (H)eerlijk Lokaal brochure die bij de inwoners verdeeld zal worden? Laat het ons weten.

Regionaal Landschap Schelde-Durme bracht in het verleden reeds twee zeer succesvolle streekproductenbrochures uit: ‘(H)eerlijk Lokaal’ in regio Aalst, Affligem, Asse en Opwijk en ‘Lekker Lokaal’ in regio Sint-Niklaas en een 3de brochure voor de regio Kalkense Meersen zit nu in de spreekwoordelijke pipeline.

We zijn hiervoor op zoek naar korte ketenbedrijven, streekproducenten en hoevetoeristische uitbaters in de regio van de Kalkense Meersen die graag hun werk, bedrijf of product in de kijker willen zitten in deze nieuwe brochure.

Voorwaarden tot (gratis) opname in de brochure:

•  je bedrijf is gelegen in Berlare, Laarne, Wichelen of Wetteren.
•  je hebt een (bepaalde mate van) eigen productie.
•  je verkoopt (een gedeelte van) de eigen productie rechtstreeks aan de consument en krijgt hiervoor een eerlijke, kostendekkende prijs.
•  je verbindt je er toe om seizoensgebonden foto’s aan te leveren indien deze worden gevraagd.

In functie van de Europese privacywetgeving (GDPR) vragen wij je ook expliciet om je gegevens te mogen gebruiken en weer te geven, zowel op digitale als analoge wijze. Bij het ingeven/doorgeven van uw gegevens impliceert dit jouw akkoord.

Stuur voor 1 oktober een mailtje naar collega Tineke D’Hondt met jouw naam, adres, telefoonnummer en mail adres en zij zorgt ervoor dat alles goed terecht komt.E-mail |