Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Word lid van het Steunpunt Korte Keten

Word lid van het Steunpunt Korte Keten

Geniet van tal van voordelen verbonden aan het lidmaatschap van het Steunpunt Korte Keten

Zoals jullie weten ondersteunt het Steunpunt Korte Keten al heel wat jaren land- en tuinbouwers die (een deel van) hun producten via de Korte Keten willen vermarkten door deze al dan niet rechtstreeks aan de consument te verkopen. Onze eerstelijnsdienstverlening was steeds kosteloos voor de Korte Keten ondernemers en dit willen we ook zo behouden. Onze expertise is de laatste jaren echter sterk uitgebreid en geprofessionaliseerd waardoor een kosteloze dienstverlening niet steeds meer haalbaar is.

Echter streven we er nog steeds naar om jullie maximaal te ondersteunen. Advies via mail en telefoon blijven gratis en starters kunnen ook blijvend beroep doen op een eerste kosteloos verkennend bedrijfsbezoek.

Vanaf nu staat ons 2de lijnsdienstverlening enkel nog open voor leden van het Steunpunt Korte Keten. Maak je gebruik van de voordelen die het lidmaatschap van het Steunpunt Korte Keten je biedt dan heb je je lidgeld van 55 euro/jaar incl. BTW heel snel terugverdiend. De voordelen die verbonden zijn aan het lidmaatschap zijn dan ook niet min:

1. Toegang tot de groepsaankopen van het Steunpunt Korte Keten. De groepsaankopen waarvan het meest gebruik gemaakt wordt zijn:

  • de gezamenlijke laboanalyses: deze blijven voor jou als lid toegankelijk aan voordeeltarief. Bovendien kan je bij non-conformiteiten beroep doen op advies van het Steunpunt;
  • de groepsaankoop websites waar je tegen een zeer democratisch tarief (euro voor een basiswebsite en euro voor een website met webshop) je eigen website kan maken;
  • de groepsaankoop ‘markt- evenementententjes’;
  • de groepsaankoop professionele koelboxen;
  • ...
2. Jaarlijks 1 gratis bedrijfsbezoek op maat na afspraak

3. Korting op vormingssessies

4. Korting op de aankoop van brochures

5. Toegang tot een netwerk van Korte Keten ondernemers

6. Toegang tot een panel van experten in verschillende domeinen van je bedrijfsvoering.

Lid worden doe je als bedrijf (als gezinsleden profiteren van de voordelen van het lidmaatschap) voor een jaar.
Het lidgeld bedraagt € 55 incl. BTW. Na betaling ontvang je een bevestiging van je lidmaatschap via mail.
Het lidmaatschap van het Steunpunt Korte Keten staat los van het lidmaatschap van Ferm.

 E-mail |