Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Korte Keten appelboeren in de schijnwerpers door 'Appelbabbelcampagne'

Op 6 februari 2021 lanceerde Ferm haar campagne 'Appelbabbel' met de eerste nationale Appelbabbelbak.

Een Appelbabbel, dat is een appeltje de tijd nemen voor elkaar. Even samen een appel schillen of delen, en oprecht luisteren. Een paar minuutjes om bij te praten met een vriend, collega of familielid, in of na een drukke dag. Appelbabbels zorgen voor een mentale opkikker en zijn een simpele buffer tegen eenzaamheid.

De appel zit mee in het complot. Omdat het in Vlaanderen niet ver zoeken is naar dit verleidelijke product. Dankzij de stielkennis en passie van jullie, de Vlaamse appelteler. Met de appel als bindmiddel tussen mensen, steekt Ferm ook jullie als Korte Keten fruitteler een hart onder de riem! We promoten appels en de lokale appelteelt!

Dragen jullie de campagne mee uit? Graag zelfs… Gratis promomateriaal!

  • Bestel gratis 100 'Appelbabbelboekjes' om uit te delen in jullie hoevewinkel. In dit boekje staat duiding bij onze campagne en enkele appelrecepten. Stuur ons even jullie adres en we sturen ze gratis op!
  • Wil jij in de Week van de Korte Keten (15-23 mei 2021) iets doen op je appelbedrijf? Laat het ons weten via appelbabbel@samenferm.be. We zorgen dan voor ondersteuning en extra promotie.
  • Voor enkele lente- en zomeractiviteiten zoeken we nog leuke locaties. Een grasveld aan de boomgaard, een leuk erf of schuur. Heb jij zo’n locatie en interesse om samen te werken? Laat het ons weten via appelbabbel@samenferm.be

  • Alle info over onze campagne vind je op de website van Ferm.

     

    .