Steunpunt Korte Keten,

jouw eerste aanspreekpunt
voor vragen over de korte keten.

Promoot jouw Korte Keten tijdens het PIT Event

Promoot jouw Korte Keten tijdens het PIT Event

Ben je landbouwer en actief in de Korte Keten, dan krijg je nu de kans om je bedrijf en je producten in het weekend van 12-14 oktober op het PIT event in Gent in de kijker te zetten!

Het PIT event is een belevingsbeurs rond alles wat met duurzame voeding te maken heeft: productie, vermarkting, innovatie, culinaire ontdekkingen, workshops, … Het Steunpunt Korte Keten en KVLV willen samen met de andere partners hun schouders onder dit event zetten.

Duurzame voeding is een hot item. Heel wat consumenten willen terug de oorsprong van hun voedsel kennen, willen het verhaal achter hun groenten, vlees of zuiveldessertje horen. Ze willen bewust kunnen kiezen voor gezonde, verse voeding en zijn meer en meer bereid om daar een eerlijke prijs voor te betalen.  Daarom verwachten we op het event heel wat belangstellende consumenten vooral uit Oost-Vlaanderen maar ook uit West-Vlaanderen en delen van Antwerpen en Vlaams-Brabant. Als Korte Keten ondernemer/hoeveproducent kan je daar dan natuurlijk niet ontbreken.

Heb je zin om daar een stand te bemannen, je producten aan te prijzen en te verkopen, je verhaal te vertellen aan een geïnteresseerd publiek? Vraag dan vrijblijvend meer info op via adetelder@ons.be of 0473/20 85 46 en dit voor 15 augustus 2018.

Het event richt zich vnl. tot gezinnen met kinderen en -op vrijdag- ook scholen. Vrijdagavond wordt er ook een B2B-moment georganiseerd.Comments


Momenteel zijn er geen reacties. Wees de eerste om een reactie achter te laten !

Plaats bericht


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Geef bovenstaande code in: